Ейфелева вежа в Парижі

Страйк у Парижі: Ейфелева вежа закрита для відвідувачів у день 100-річчя від смерті Гюстава Ейфеля

У середу, 28 грудня, у Парижі закрили для відвідувачів Ейфелеву вежу через страйк персоналу на тлі столітньої річниці від смерті її творця Гюстава Ейфеля. 

Працівники висувають звинувачення керівництву компанії в недостатньому фокусі на технічній підтримці та ремонті вежі, підкреслюючи нестачу уваги до цих аспектів у контексті зосередженості на прибутку. 

Страйк персоналу призвів до закриття Ейфелевої вежі у Парижі

Профспілка CGT, що організувала страйк, висловила протест проти поточних методів управління, наголошуючи, що оцінка SETE щодо бюджету базується на несхожості з реальністю, особливо в частині прогнозованого щорічного відвідування.

Компанія SETE перепросила перед відвідувачами та радить перевірити електронну пошту для отримання інформації про бронювання

Керівництво компанії SETE, що управляє Ейфелевою вежею, просить вибачення перед відвідувачами та порадило тим, хто мав квитки на середу, перевірити електронну пошту для отримання додаткової інформації про бронювання. 

Закриття туристичного об’єкта сталося через страйк персоналу, який висловив протести щодо управління компанією та недостатньої уваги до технічної підтримки та ремонту вежі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *